Verzending van je aankopen

Hier leggen we je precies uit hoe verzending in zijn werk gaat en wat er gebeurt als je niet thuis bent.

Onze verzendwijze

Wij verzenden onze koffie met de dienst 'brievenbuspakket plus' van PostNL. Deze dienst werkt met een track en trace code die we je zodra je koffie verstuurd wordt mailen.

Per pakket versturen wij maximaal 750 gram koffie. Dit doen we in zakken van 250 gram, dus als je 750 gram koffie bestelt krijg je 3 zakken van 250 gram. Dit doen we omdat alleen zo je koffie optimaal vers blijft.

Het pakket past in iedere brievenbus die aan de Nederlandse norm voldoet. De afmetingen zijn 36 x 26 x 3,2 cm (L x B x H).

Mocht je pakket onverhoopt niet in je brievenbus passen, dan kun je hem de volgende werkdag na ontvangst van een bevestiging van PostNL op een PostNL-punt bij jou in de buurt ophalen.

 

Wanneer verzenden wij?

We streven ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur binnen zijn en betaald zijn, dezelfde dag nog te versturen.

Omdat wij met zeer kleine voorraden gebrande koffie werken kan het echter gebeuren dat dit niet lukt en we je koffie een dag later branden en versturen.

Let op: Als je een abonnement hebt en automatisch betaalt per automatische (sepa) incasso dan versturen wij pas nadat wij terugkoppeling van de bank hebben gekregen dat de betaling gelukt is. Dit duurt meestal 2 werkdagen. Houd hier dus rekening mee als je koffievoorraad op dreigt te raken.